Search posts by:

Search posts by:

Newsletter successfully sent
Failed to send newletter

AlwaysFree:Еккон, Схелл Придружите се Сцотландовим пројектима и складиштењу Ацорн Царбон Цартуре & Стораге

Author: SSESSMENTS

ЕкконМобил и Роиал Дутцх Схелл потписали су МОУ-у да би био купац овлашћења и складиштења угљеника и складиштења угљеника CSS ) Пројекат на североисточној Шкотској. АРОН има за циљ да буде прва велика скала CSS пројекат за рад у UK до средине ове деценије. Пројект планира да ухвати и складишти угљеник који је емитовао Ст Фергус терминали, који представљају око трећине укупног износа краљевства која се налази на обали на обали.

МоГ укључује угљеник који је емитован са терминала на Ст Фергус-у који је у власништву заједничког спокоја и љуске. АЦРОН је такође потписао МоУ са северним током средњих партнера, који поседује терминал у Ст Фергусу. Северни ток подржава Кувајтске инвестиционе управе и JPM Фонд за инвестиције у органском инфраструктуру. То значи да су се два од три терминала у Ст Фергусу придружила иницијативи за АЦРОН.

Раније овог месеца, Инеос је потписао МоУ са АЦРОН пројектом. Компанија послује у рафинерији Грангемоутха и петрохемијски комплекс, као и цевовод четрдесете. Циљ пројектара АЦРОН има за циљ да привуче више купаца из кластера индустријских чворова у близини Северног мора, који доприносе око 80% емисије индустријских угљеника Шкотске. АЦРОН такође има за циљ да произведе водоник из природног гаса како би се хранио UK гасна мрежа.

Tags: AlwaysFree,Crude Oil,Europe,Gas,Serbian,West Europe

Published on August 18, 2021 1:00 PM (GMT+8)
Last Updated on August 18, 2021 1:00 PM (GMT+8)