Search posts by:

Search posts by:

Newsletter successfully sent
Failed to send newletter

NewsSSESSMENTS: cumpărătorii turci verifică în mod activ ofertele de polietilenă (PE), dar încă nu au putut accepta nivelurile predominante

Author: SSESSMENTS

A informat un comerciant turc SSESSMENTS.COM că cumpărătorii turci verifică în mod activ polietilena ( PE ) oferă săptămâna aceasta, dar cumpărătorii nu pot accepta încă nivelurile predominante. Comerciantul nu are oferte în această săptămână, dar discuțiile pe piață spun că oferă pentru Arabia Saudită LDPE Stand de film la 1.700 USD/tonă în timp ce oferte pentru US LDPE Film și LLDPE Filmul C4 este între 1.750-1.770 USD/tonă și, respectiv, 1.540 USD/tonă. Toate sunt pornite LC la vedere, CIF Principalul port al Turciei. Cumpărătorii rezistă acestor oferte, mai ales pt US origine.

A spus comerciantul SSESSMENTS.COM că cumpărătorii urmăresc piața. Comercianții au primit întrebări, dar numărul de tranzacții a fost limitat. Cumpărătorii încă colectează oferte și compară pentru a obține cele mai bune prețuri. Comerciantul prezice că până la sfârșitul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare, cumpărătorii vor începe să cumpere din cauza stocului scăzut sau chiar epuizat. „Deși este prea devreme să spunem că sentimentul de cumpărare în ianuarie este mai bun decât luna trecută, vedem eforturi de a crește pe piață”, a spus comerciantul. În ceea ce privește prețul, comerciantul opinează că piața inactivă din China în timpul sărbătorii Anului Nou Lunar chinezesc poate pune presiune asupra polietilenei ( PE ) promoții.

Tags: AlwaysFree,Americas,Central and East Europe,Europe,Middle East,News,PE,Romanian,Saudi Arabia,Turkey,US

Published on January 12, 2022 11:03 AM (GMT+8)
Last Updated on January 12, 2022 11:03 AM (GMT+8)